Дони и Нети строго крият самоличността на дъщеричката си Лилия и въпреки че момичето съвсем скоро ще навърши 10 години, тя е имала изключително малко появи под светлините на прожекторите.

Нети неведнъж е споделяла трудностите, които е срещнала по време на зачеването си и вероятно това е една от причините да не показва често наследничката си.

“Когато човек не е имал 10 години дете, тогава най-силно оценява колко то е специално. И че то сега има нужда от нас. Лятото е нашето време заедно – да забравим битовизмите и да се занимаваме само с нея, с нас самите, вечер да седнем с приятели в ресторант, защото това през сезона не се случва.” - сподели Нети в свое интервю преди три години.

View post on Instagram
 

През изминалата година Дони и Нети пък издадоха първия си общ проект от цели 15 години насам, именно защото си обещали след появата на Лилия да си поделят грижите за нея и да намалят общите си ангажименти.

View post on Instagram
 


По всичко личи обаче, че момичето вече е голямо и има сериозен интерес към музикалните инструменти. Наскоро гордата Нети сподели два фотоса на дъщеря си, които демострират именно, че е е наследила любовта към музиката от известните си родители. От снимките става ясно, че Лилия посещава уроци по вилончело и че има интереси към китарата като инструмент.

View post on Instagram
 


Дали пък Дони и Нети няма да ни покажат музикалните умения на своята наследничка, предстои да разберем …