Дъщерята на Арнолд Шварценегер показа бебето за първи път

Ден след като актьорът Крис Прат и любимата му – Катрин Шварценегер, посрещнаха на бял свят първата си рожба, щастливите родители разкриха името на бебето и споделиха негова снимка.

View post on Instagram
 

„Невероятно щастливи сме да обявим раждането на дъщеря ни Лила Мария Шварценегер Прат“, написаха двамата вчера. Те допълниха още, че се чувстват благословени и благодарни за цялата подкрепа и любов, която са получили от феновете си.

Прат публикува и два пасажа от Библията за благословията да имаш дете.

View post on Instagram
 

Дъщеричката носи благозвучното име Лила Мария. Второто име идва от майката на Катрин - Мария Шрайвър. Гордата баба не въздържа радостта си и побърза да коментира под снимката, че е много щастлива и е сигурна, че дъщеря ѝ и Крис ще бъдат страхотни родители.

Новината, че Катрин и Крис са вече родители на момиченце дойде в понеделник, но Според близки до семейството, бебето се е появило на бял свят още през уикенда.

Звездата от „Пазители на галактиката“ и „Джурасик свят“ има син от първия си брак с актрисата Ана Фарис, който продължи 9 години (2009 – 2018 г.) За дъщерята на Арнолд Шварценегер холивудският ас се ожени през юни миналата година.

Четете още: Дъщерята на Арнолд Шварценегер стана майка