От близо година Кейт Хъдсън е горда майка на момиченце.

Актрисата не крие вълнението си от появата на дъщеричката си Рани Роуз Хъдсън Фуджикава и често споделя с почитателите си в социалната мрежа Инстаграм кадри на малката госпожица. Хъдсън не пропусна да сподели и видео, запечатало първите крачки на Рани.

Момиченцето, родено миналия октомври, вече проходи и видимо радостта и гордостта на мама Кейт от този факт е огромна. "И ето, че тя потегли!", пише Хъдсън под клипчето на малката сладурана.

View post on Instagram
 

Рани е плод на любовта между Кейт Хъдсън и приятеля ѝ Дани Фуджикава. Актрисата има още две момчета - 8-годишния Бингам от бившия ѝ приятел Матю Белами, и 15-годишния Райдър от бившия ѝ съпруг Крис Робинсън.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Кейт често качва снимки на децата си в профила си в Инстаграм. А един конкретен кадър от преди няколко месеца се превърна в истинска сензация и предизвика вълна от коментари. Снимката, за която говорим, е на кърмещата Хъдсън.

Актрисата е снимана, докато храни дъщеря си Рани. На снимката Хъдсън е облечена в небрежeн, но елегантен розово-лилав тоалет, удобно настанила се върху домашното си канапе. Малката госпожица пък е в изцяло розово костюмче, блажено отпуснала се в прегръдките на усмихнатата си майка.

Впечатление прави, че Кейт позира гордо и щастливо, докато кърми детето си без капка срам или чувство на дискомфорт. Трябва да се спомене, че повечето от коментарите поздравяваха актрисата за решението ѝ да се опълчи срещу социалните норми, каращи ни да мислим, че публичното кърмене е нереден акт.

Признаваме си, че и ние поздравяваме актрисата, защото кърменето е естествен акт и представлява красива възможност за комуникация между майка и дете!

View post on Instagram