Автор
Ева Григорова

Двойно щастие за Роналдо: Очаква близнаци!

Кристиано Роналдо наистина е на път да заформи собствен футболен отбор!

Половинката на легендарния футболист Джорджина е бременна, при това с близнаци. Новината бе обявена от двойката в Instagram.

"Сърцата ни са пълни с любов. Нямаме търпение да се срещнем с вас", пишат и Роналдо, и Джорджина. Постът им бе придружен от снимка на ултразвук.

View post on Instagram
 

Двойката има 3-годишна дъщеря Алана, а футболистът е татко на 11-годишния Кристиано-младши и на близнаците Ева и Матео, които са на 4 годинки.

Разкритието идва само месец след като Джорджина призна, че се надява Роналдо да ѝ предложи брак. Признанието си тя направи в трейлъра към новото си риалити шоу "I am Georgina".

"Не зависи от мен ... Надявам се", отговаря моделката на въпроса дали ще има сватба. Шоуто проследява живота на Джорджина у дома, заедно със семейството ѝ, както и различни събития с нейни приятели.

View post on Instagram
 

През изминалия месец двойката се премести да живее във Великобритания, тъй като Роналдо се завърна в бившия си футболен клуб "Мончестър юнайтед".

View post on Instagram
 


Най-големият син на футболиста Кристиано-младши е роден в Америка през 2010 г., но веднага след това баща му реши отглеждането му да продължи в Испания. Самоличността на неговата майка все още не е известна. През юни 2017-а Роналдо изненада почитателите си с новината, че е станал татко на близнаците Ева и Матео от сурогатна майка. А само месец по-късно двамата с Джорджина оповестиха новината, че очакват първото си дете.