Джиджи Хадид: мама и дъщеря в една умилителна снимка - вижте ги!

25-годишната Джиджи Хадид стана майка преди шест седмици и не споделя често снимки с новородената си принцеса. Затова почитателите на модела са много щастливи, когато Хадид реши да ги направи съпричастни към новата си радост - майчинството.

View post on Instagram
 

Мнозина се надяват, че снимките с бебчето ще станат по-често събитие. Вчера Джиджи сподели в стори снимка, на която е гушнала дъщеричката си, която спи на рамото ѝ.

Любимият на Хадид - Малик, не крие щастието от бащинството. Неотдавна той сподели, че любовта, която изпитва към бебчето, е нещо, което дори не може да осъзнае.

"Когато се роди дъщеричката му, Зейн беше много емоционален. Това бе много емоционален момент за него. Той зауви, че се е променил завинаги и никога няма да разочарова нито дъщеря си, нито Джиджи. Иска да бъде най-добрият баща и е много развълнуван", споделя близък до двойката.

Джиджи се е отдала изцяло на майчинството. А някои фенове отбелязват, че красавицата вече е възвърнала формата си и нищо чудно скоро отново да се захване с работа.