В интервю за списание Vogue Джиджи Хадид разкри нови подробности от раждането на дъщеричката си Кай.

Оказва се, че малкото момиченце се е появило на бял свят в собствения дом на моделката, който се намира в Пенсилвания.

Хадид взела това решение, тъй като поради пандемичната обстановка лекарите нямало да допуснат майка й Йоланда и сестра и Бела в родилната зала. Така в крайна сметка на раждането успели да присъствата както майка й и сестра й, така и нейната половинка Зейн Малик. Джиджи наела акушерка, която й помогнала да роди в дома си без упойка.

“Знаех, че това ще бъде най-силната болка в живота ми, но реших да й се подчиня и си казах. Такова е положението, харесва ми.” - разкрива моделката пред Vogue.

View post on Instagram
 

“Определено имаше момент, в който се зачудих какво ли би било, ако ми бяха поставили упойка. Тогава акушерката ме погледна и ми каза: “Правиш го. Никой не може да ти помогне. Мина моментът, в който можеше да ти се сложи епидурална упойка, така че сега напъваш точно, както би го направила в болницата.”

Джиджи разкрива още, че членовете на семейството й били ужасени да присъстват на раждането. Малик дори сравнил преживяването със сцена от документален филм, който гледал. По време на една от сцените лъвица ражда в пещера, докато притесненият татко лъв чака отвън. “Точно така се чувствах. Чувстваш се толкова безсилен, когато виждаш човека, когото обичаш да изпитва болка” - казал Малик на своята любима.

“Зная, че майка ми, Зейн и Бела се гордеят с мен, но на определени етапи видях, че всеки един от тях е ужасен.” - разкри още Хадид.


В крайна сметка раждането на малката Кай било точно такова, на каквото Джиджи се надявала. “Това исках за нея, да дойде с мир на този свят” - разказва гордата майка.