Джон Леджънд и Криси Тейгън потънаха в скръб. Загубиха бебето си

Месец след като звездната двойка Криси Тейгън и Джон Леджънд обявиха, че очакват трета рожба, дойде тъжната вест, че двамата са изгубили плода. Причина за трагедията е интензивното кървене от плацентата, което въпреки преливането на много кръв, не е било овладяно.

„Шокирани сме! Болката е огромна и никога не сме изпитвали подобно нещо“, сподели опечалената Тейгън в емоционален пост в Инстаграм.

View post on Instagram
 

„Винаги сме избирали имената на нашите деца след раждането, в последния възможен момент. По някаква причина този път решихме, че момченцето ще се казва Джак... До нашия Джак - Съжалявам, че не можахме да осигурим всичко за твоето оцеляване. Винаги ще те обичаме! Благодаря на всички, които ни изпращаха позитивна енергия и се молиха за нас!“, пише скърбящата майка.

34-годишната Криси Тейгън и 41-годишният певец Джон Леджънд са родители на 4-годишна дъщеря и 2-годишен син. Неведнъж те са споделяли за трудностите, с които са се сбълсквали по пътя към родителството. И двете им мъничета са заченати ин витро.

View post on Instagram
 

В началото на септември Криси Тейгън сподели видео от прегледа на третата ѝ бременност с видеозон. Заедно с мама, за да ѝ вдъхва кураж, беше и дъщеричката ѝ Луна.

View post on Instagram
 

Четете още: Луиза Григорова и най-добрата ѝ приятелка са родили в един и същи ден