След екзотичната почивка, която Джулиана Гани си подари за своята 30-та годишнина, силиконката вече е на родна земя и се е захванала със семейните си дела.

Съвсем наскоро тя организира прощъпулник на малкия си син Давид.

С редакторска намеса ви представяме думите ѝ. “Днес нашето малко ангелче предопредели съдбата си. Отпразнувахме дългоочаквания “прощъпулник”, което е стара традиция за определяне на житейския път. Според вярванията неговата професия ще бъде свързана с това, което хване първо от масата с наречени предмети!” - написа гордата майка в своя профил в Instagram.

View post on Instagram
 

“Опитайте се да познаете от снимките - отговярям аз. Хихи! Баща му дръзнеше да види как хваща портфейл, който нарекохме за бизнесмен, а аз пък очаквах маска, за да бъде актьор, но съдбата си е съдба!” - допълва силиконката.

От снимките не става ясно какво точно държи малкото момченце в ръцете си, но повечето последователи на Джулиана Гани са на мнение, че той вероятно ще стане военен или полицай.

View post on Instagram
 


“Генерал Мутафчийски ще има достоен последовател“ - бе един от по-любопитните коментари към поста, на който двамата родители отговориха със засмени човечета.