Емили Ратайковски побесня - вижте какво написа за майките

Преди седмици моделката и млада майка Емили Ратайковски бе нападната безмилостно от педиатри и родители в социалните мрежи, след като публикува няколко кадъра със сина си. Критиките бяха отправени в посока, че красавицата не държи бебето си правилно и някои дори я определиха като лоша майка.

Ратайковски рядко получава негативни коментари в мрежата, но дори и когато това се случи, тя ги подминава с усмивка и мълчание. Този път обаче направи изключение, като публикува доста дълго послание към всички, които са си позволили да я критикуват.

"Всички говорим за това как трябва да бъдем по-добри, а в същото време коментарите в профила ми са изпълнени с толкова злоба, забележки и твърдения, че не заслужавам да бъда майка. Засрамете се. Не ми пука дали мразите мен, звездите, или жените като цяло, но е толкова трудно да бъдеш родител и никой не заслужава някакви непознати да му повтарят, че не става за това.", написа Емили.

Кадърът, заради който моделката бе нападната, вече е изтрит, но въпреки това критиките по неин адрес не спират. Ето защо тя реши да излее душата си и да сподели, че не желае да бъде нападана за качествата си на майка.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Илиева разкри кой е избрал името на дъщеричката ѝ