Емилия е бременна? Ето кога се очаква да роди

11 септември 2021 | 09:16
15317
1
снимки: Instagram
1

Поп фолк певицата Емилия изненадващо в средата на юли отмени всички поети ангажименти и слезе от сцената.

Певицата уточни, че има здравословни причини и изчезна безследно. И така вече два месеца. Първоначално всички смятаха, че и тя е минала по реда на Ковид болните, след което се пусна слух за хранително натравяне, което я вкарало дори в болница. Истината се оказа съвсем друга, а Емилия се опитва да я скрие от всички.

Репортер на “ШОУ” научи от достоверен източник, че Емилия прекратила всички изяви, след като научила, че е бременна. Изпълнителката на “Акула” и нейният любим Жорж Башур от дълго време правят опити за бебе, а изглежда молитвите им най-накрая са били чути и в началото на 2022 година ще дундуркат бебе.

Клюката гласи, че по време на зверската катастрофа през 2018 г., при която почина сина на Башур – Фери, Емилия всъщност е била бременна и е абортирала от силния удар и уплах. Дали това е вярно или е плод на нечия фантазия – не знам, тъй като пайнерката никога досега не е повдигала това на въпрос.

Колежките й също вече са се зачудили на какво се дължи отсъствието й от музикалната сцена и подпитват тук-там. Някои са пожънали успех в детективските си начинания и са разбрали същото, което и ние. А именно, че Емилия ще става майка за трети път.

Четете още: Ева Веселинова от Гърция: Умирам от любов (снимки)Още по темата

Коментари

1
  27 октомври 2021 | 16:01 отговор
 

Ще видим

 

Добави Коментар

Най-четени