Ася Капчикова сподели мил кадър на близнаците си в Инстаграм. На снимката малчуганите са се излегнали и по бебешки се наслаждават на своята пъстра активна гимнастика.

„Братската любов е най-силна, най-много обичаме да си играем заедно!“, написа щастливата майка под фотоса, потвърждавайки за пореден път подозренията ни, че и двете ѝ рожби са от мъжки пол.

View post on Instagram
 

Засега красавицата все още не е разкрила личицата на децата, но пък знаем, че те носят благозвучните имена Ивиан и Ианик. Заради първото мнозина останаха с впечатление, че мъниците са момиченце и момченце. Малко по-късно обаче Ася публикува актовете за раждане на бебетата си, които бяха в син цвят - категоричен знак, че и двамата ѝ наследници са момчета.

В пълна мистерия обаче към момента продължава да тъне името на таткото. Как се казва тайнственият мъж до Ася остава загадка.

View post on Instagram
 

В края на септември близнаците на Ася станаха на 3 месеца, а майка им не пропусна да отбележи колко се радва, че ги има и изтъкна, че прекараното време с тях е най-щастливото в живота ѝ.

Капчикова е от майките, които редовно споделят снимки от майчиното си ежедневие, както и постове за това как се справя с отглеждането на малчуганите.

Известно е също така, че Мис Плеймейт 2015 отделя време за тренировки, за да върне формата си отпреди раждането. Имайки предвид факта, че отглежда две деца едновременно обаче, успехът ѝ е гарантиран и без посещения във фитнес залата.

View post on Instagram
 

Четете още: Рачков чака бебе?