Ето голямата дъщеря на Кортни Кокс - като 2 капки вода са (снимки и видео)

14 юни 2021 | 15:01
11513
0
Снимки: Getty/Images, Instagram
0

Актрисата Кортни Кокс, чиято популярност се дължи най-вече на ролята ѝ в култовия сериал „Приятели“, сподели приказна серия от снимки в Инстаграм на вече порасналата си дъщеря Коко Аркет. Повод за публикациите бе рожденият ден на младата дама, която в неделя навърши 17 години.

„Честит 17-и рожден ден на моята силна, чувствителна, креативна, обичаща, одухотворена, красива, талантлива и мъдра Коко“, гласи емоционалното послание на щастливата майка. „Обичам те толкова много.“

Коко е плод на любовта между Кортни и актьора Дейвид Аркет. Двамата сключиха брак още по време на снимките на сериала „Приятели“ през 1999 г. и се разделиха през 2013 г.Бащата на Коко не остана безучастен към голямото събитие и също сподели няколко мили снимки и видео на момичето си:

Макар и да не живеят заедно, Кортни и Дейвид продължават да поддържат добри отношения и да си споделят взаимно грижите за дъщеря си.От своя страна пък Кортни Кокс често публикува очарователни видеа в социалните мрежи, на които тя и Коко забавляват феновете с любими песни.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар