Автор
Люблена Папазова

Ето как Луиза Григорова обяви, че чака син

Луиза Григорова съобщи, че чака момче само две седмици, след като официално обяви новината, че ще става майка за първи път. „В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство”, написа преди минути звездата от „Диви и щастливи” в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

„Някои хора са ми казвали, че не искат за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше много чакан момент и от самото начало питах лекарката си, която естествено нямаше как да ми даде отговор в 9-та седмица”, обясни още актрисата, която вече показа и бременното си коремче. Григорова използва разхлабването на мерките, за да се разхожда в парка, но си призна, че спи до късно, не само заради бременността, но и защото в момента е безработна.

„Вече търся всевъзможни начини за опознаване с човечето и се оказва, че има много изследвания, които доказват, че реагира не само на звуци, а и на допир, движения и др., а аз от своя страна мога да помагам за развитието на сетивата и мозъка му, още докато е в корема”, споделя още бъдещата мама.

Четете още: Ето как Луиза Григорова съобщи, че е бременна