Нова седмица – нова надежда, че ще видим отново наскоро родилата Меган и синът ѝ Арчи. Уикендът определено бе вълнуващ, тъй като бившата холивудска актриса се появи за първи път, откакто даде живот на кралския мъник, заедно с любимия си Хари. Поводът беше празнуването на рождения ден на кралица Елизабет II, а Меган, както винаги, изглеждаше прекрасно и съпругът ѝ просто не можеше да откъсне поглед от нея. Но някой липсваше и това беше новороденият Арчи.

Припомняме ви, че кралската двойка показа наследника си пред медиите, едва няколко дни след появата му на бял свят. А кога ли ще го видим отново?

Според най-ревностните фенове на Меган и Хари това ще се случи инфарктно скоро, може би до по-малко от седмица!

Тази неделя, 16 юни, във Великобритания се празнува Денят на бащата. В тази връзка почитателите смятат, че младите родители няма да пропуснат да отбележат празника със снимка на Арчи в Инстаграм. Очевидно е, че Хари се гордее с новата роля в живота си и със сигурност няма да пропусне шанса да го покаже публично.

Солидна причина да мислим, че в неделя в Инстаграм профила на Меган и Хари ще изгрее снимка на Арчи, е и фактът, че на 12 май, когато бе Денят на майката във Великобритания, кралската двойка публикува кадър с крачетата на бебето по случай специалния повод. Така че защо и сега да не отбележат Денят на бащата по подобен начин? Освен това се очаква съвсем скоро кралският наследник да бъде кръстен. Предстоят много интересни събития, а ние сме нетърпеливи да видим Арчи!

Четете още: Вижте Меган на първото ѝ кралско събитие