Ето я 6-месечната правнучка на Тодор Колев в прегръдките на тате (снимка)

17 ноември 2020 | 11:23
15592
2
Инстаграм
2

Внучката на Тодор Колев - актрисата Теодора Кулева, реши да сподели своето щастие с почитателите си в социалната мрежа, публикувайки сладка снимка на малката си дъщеричка Джейна. На нея 6-месечното момиченце е в прегръдките на баща си.

"Не мога да не споделя тази снимка на моите любими хора. Тати и малка принцеса", написа Теди в поста си в Инстаграм.
 

Дъщеричката на Кулева и съпруга ѝ Джоузеф Гууд се роди на 5 май тази година. И в първите месеци след раждането ѝ актрисата често споделяше кадри с бебчето си. Тя показа и завидна форма много скоро след като стана майка за първи път, писа Dir.bg.

Теодора Кулева стана известна у нас с ролята си на доктор Албена Войнова в сериала "Откраднат живот". В началото на 2019 г. тя се омъжи за англичанина Джоузеф Гууд и двамата заминаха за Великобритания. Месеци по-късно, отново с пост в социалната мрежа, Теодора сподели, че е бременна с първото дете на двойката. За раждането на Джейна Теди се завърна в България и летният сезон изкара със семейството си във Варвара.От снимката на Джейна и татко ѝ се вижда, че момиченцето се превръща в една истинска чаровница, която е наследила красивите сини очи на майка си.

Още по темата

Коментари

2 Diana
  18 ноември 2020 | 20:10 отговор
 

Krasota.

 
1 браво
  17 ноември 2020 | 13:13 отговор
 

браво, красиво дете и красиви родители.да са живи и здрави. още деца да имат. умни и красиви българчета трябва да се раждат.

 

Добави Коментар