Ева Веселинова бременна - пита какво да яде, ето какво ѝ отговориха

Ева Веселинова, бивш кадър на предаването "На кафе", по Нова телевизия, разбуни социалните мрежи преди дни, признавайки, че става майка. Ева сподели тогава, че чака не едно, а две деца.

Блондинката отдавна е обект на хейтъри, които коментират мъжа до нея, който тя упорито крие. Този факт е една от причините да се изпишат тонове предположения - че е женен продуцент, женен грък... През септември Ева се ядоса и публикува снимка, на която се вижда една ръка, която държи нейната. Тогава блондинката сподели, че има мъж до себе си, но той е млад, а не стар и женен, както пишат медиите.

View post on Instagram
 

"Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда."

Сега, когато се появи новината за бременността ѝ, темата кой е бащата отново е на дневен ред. Но Веселинова упорито крие самоличността му.

View post on Instagram
 

Затова пък е решила да се пробва в ново поприще. Бъдещата мама използва своя Инстаграм, за да споделя своите първи крачки в щастливото очакване.

Ева публикува снимка на закуската си, коментирайки кое е полезно и кое не. И насърчи последователите си да споделят с нея своите здравословни рецепти за бъдещи мами.

View post on Instagram
 

Те веднага се включиха по темата. А сред най-препоръчваните закуски са банановите палачинки, видя нашият редактор.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...