Ева Веселинова роди близнаци, които както се очакваше, са момче и момиче. Първите й деца дошли на бял свят на 9 април, но едва днес блондинката съобщи радостната вест в инстаграм. "Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот. За раждането на принцесата и малкия ми принц се погрижиха специалистите от Медицински комплекс "Д-р Щерев".

View post on Instagram
 

Искрено им благодаря за професионализма, всеотдайността и за това, че помогнаха на моите две чудеса да се родят, а аз да премина възможно най-леко през това. Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав", написа младата мама. Тя пази в тайна новината цяла седмица, продължава да не казва и кой е бащата, но e категорично, че не става дума за възрастен грък, както твърдят някои публикации. Бивши нейни колеги подозират, че бащата е телевизионен продуцент, който иска да пази максимална дискретност, защото има и друго дете от връзка с колежка.

Инстаграм профила на Ева бе залят от благопожелания след обявяването на новината за двойната й радост. Засега Веселинова не само не показва лицата на бебетата, но и не казва имената им, нито дали е родила естествено, каквито публикации имаше. Като истински инфлуенсър тя ще разкрива подробности за раждането още дълго време.

Четете още: Ева Лонгория: Времето лекува всички рани