Синоптичката Гергана Малкоданска роди дъщеричка и така опъстри фамилията, защото вече има син Лео. Малката Белла се появи на бял свят на Йордановден с ръст от 51 сантиметра и тегло от 2 килограма и 930 грама, съобщава Нова телевизия. Бебето се е родило с помощта на доцент Сузи Нашар, д-р Мария Атансова, д-р Радка Масларска и невероятният медицински екип на болница "Аджибадем Сити Клиник Токуда", на които щастливите родители изказват специални благодарности. Синоптичката слезе от ефир още в началото на лятото, без да разрива каква е конкретната причина, но скоро стана ясно, че ще дари с трето дете мъжа си. Той има дъщеря-тийнейджър от първия си брак.

View post on Instagram
 

Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди преждевременно. Поради тази причина страхът за бебето, което се роди днес, бил голям. Близки до дългокраката хубавица издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото. Така я посъветвали и лекарите.

През последните месеци Малкоданска не бе много активна и в социалните мрежи - пускаше само стари снимки и кри корема си от суеверие.