Гущерова разкри как е кръстила сина (Снимки)

27 ноември 2020 | 09:59
35155
0
инстаграм
0

Светлана Гущерова спази традицията да направи питка за сина си 40 дни след раждането му, на която покани най-близките си приятелки. Сред тях бе кумата й и моделката Моника валериева, които показаха кадри от празничната трапеза. На нея освен питка, почетно място заема красива торта в синьо и много сладки, на които е изписано името на новопоявилотото се бебче-Добромир.

Досега Гущерови не казваха името на втория си наследник, но от кадрите става ясно, че той носи името на прочутия си дядо-бивш депутат. Дъщерята на Светла и Християн се казва Анелия-Добромира, така че братът и сестрата ще бъдат адаши. Иначе съгласно изискванията на епидемията, Светлана е поканила едва четири жени на погачата на бебето, които вдигат наздравица на здраве на семейството с шампанско.

Припомняме, че Добромир дойде на бял свят при пълна секретност по-рано този месец. Месеци навред из светските среди се говореше, че блондинката очаква второ дете, но тя нито веднъж не се показа бременна и до последно криеше наедрелия си корем.

Светлана и Християн се ожениха на пищна церемония през лятото на 2018 г. Малко след това се роди дъщеря им Анелия- Добромира, но до този момент упорито я краят от публичното пространство и нейни снимки в медиите няма. 

Четете още: Като принцеса: как Гущеров посрещна Светлана след раждането (снимки)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени