Гущерова спретна уникално детско парти за сина си (снимки)

Семейство Гущерови винаги са били примерни родители, особено по отношение на празниците на децата си. В началото на годината те направиха не едно, а цели две тържества за рождения ден на дъщеря им Анелия - Добромира. И явно този похват ще се окаже традиция за Светлана и Християн, тъй като направиха същото и за рождения ден на сина си Добромир, който миналата седмица навърши 1 годинка. Специалния ден Гущерови посрещнаха с домашно парти, а през уикенда беше и детското тържество, което бе за чудо и приказ.

Светлана отново се беше погрижила декорацията да бъде пищна, с много балони, а купонът е бил на тема детското шоу Cocomelon. В същия дух е била декорирана и триетажната торта, която обра точките на тържеството.

На събитието са присъствали не само малките приятели на двете деца на Гущерови, но и Моника Валериева, както и топ дерматоложката Петрана Каляшева. За празничното настроение на децата са се погрижили аниматори, а в забавата е имало и сапунени балони, които са любими на малчуганите.

Четете още: Петя Дикова със супер сладки снимки на двете си момчета