В последните дни Хайди Клум и 16-годишната й дъщеря Лени присъстват в заглавията на всички модни медии. Преди време Клум разкри, че много би се радвала наследничката й да повтори успеха й в бранша, а съвсем наскоро двете се снимаха в обща фотосесия за сп. Vogue.

Лени, която доскоро нямаше профили в социалните мрежи, пусна любопитно стори, на което се целува с майка си по устата. Клум мигновено го сподели и огради общия им кадър с огромно сърце. По всичко личи, че майка и дъщеря са в чудесни отношения.



Биологичният баща на Лени е италианският бизнесмен Флавио Бриаторе, с когото Клум се разделя малко след като разбира, че е бременна. Преди Лени да се роди, майка й вече имаше връзка с певеца Сийл, който малко по-късно я осинови.

View post on Instagram
 

Хайди Клум неведнъж е споделяла, че подкрепя решението на дъщеря си да стане модел:

“Толкова се гордея с теб. И не защото избра този път. Зная, че без значение кой път ще поемеш, ти ще го направиш свой. Ти винаги знаеш точно какво искаш и какво не искаш. Ти не си мое копие. И много се радвам, че сега можеш да покажеш коя си всъщност” - написа Клум в един от своите постове.

View post on Instagram