Хилъри Дъф посрещна третата си рожба след раждане във вода (снимки)

Часове след като Хилари Дъф загатна, че е станала майка за трети път, тя и съпругът ѝ - певеца и композитор Матю Кома, открехнаха завесата и официално поднесоха радостната вест на феновете си в Инстаграм.

33-годишната американска актриса и певица потвърди, че е родила момиченце, като дори разкри и нейното име - Мей Джеймс Беър. Щастливата новина тя придружи с мил черно-бял кадър на профила си в социалната мрежа, направен непосредствено след раждането във вода в надуваем басейн. Около Дъф и новороденото на снимката са и останалите две деца на звездата, както и гордият татко.

View post on Instagram
 


"Обичаме те, красавице! 3-24-21", написа мама Хилъри към фотоса, разкривайки така датата на раждането на дъщеричката си.

Актрисата изненада приятно феновете си с още красиви снимки от голямото събитие, споделяйки ги чрез история в Инстаграм. Там тя публикува два разтапящи кадъра на бебето.



Новината за раждането на малката Мей дойде часове след като почитатели се досетиха, че Дъф е родила, след като нарече 2-годишната си дъщеря "голяма сестра".

Тогава актрисата публикува снимка на Банкс, къпеща се във вана, споделяйки от нейно име думите: "Аз съм голяма сестра".

View post on Instagram
 

Очарователната кака е плод на любовта между Хилъри и Матю Кома. Дъф има още едно дете - 8-годишен син Лука от първия си брак с бившия канадски хокеист Майк Комри.

View post on Instagram
 

Четете още: Джена трогна мрежата с тези думи към сина си