HP Photosmart - умните принтери за цялото семейство

20 октомври 2009 | 05:40
2583
0
0

HP представи новата гама многофункционални принтери HP Photosmart с уникалната чувствителна на допир технология HP TouchSmart.

Това са първите у нас домашни принтери, които осигуряват на цялото семейство бърз, лесен и забавен печат само с едно докосване.

Серията HP Photosmart включва 5 нови продукти: HP Photosmart C4680, HP Photosmart, HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.

HP прави принтирането част от всекидневния живот, като позволява на всички в семейството да се включат. Креативните платформи на HP Photosmart променят принтера от устройство за работа до продукт за забавление на цялото семейство.

С уникалната HP TouchSmart технология дори и най-малките могат сами да печатат снимки или игри, без да се налага да използва компютър. Всички членове на семейството могат да отпечатват изображения, документи и проекти, като използват опцията QuickForm на чувствителния на допир дисплей.

С едно докосване


С най-новите принтери HP Photosmart домашните, снимките и документите могат лесно да бъдат разпечатани само с едно докосване. Принтирането на снимки с отлично качество, ярки и наситени цветове е стандарт при всички модели HP Photosmart, което позволява на цялото семейство да споделя незабравими моменти, както никога досега. На екрана могат лесно да бъдат разглеждани и селектирани снимки директно от USB, устройства с USB връзка или карта-памет (всички модели разполагат със слотове за карти). Aвтоматичните настройки за премахване на ефекта "червени очи" и редактиране на нивата на светлина и цветове помагат на потребителите да се насладят на най-доброто качество на разпечатките, при това бързо и лесно.

Лесна употреба


Последните модели многофункционални принтери HP Photosmart предлагат невероятна функционалност, като същевременно са лесни за настройка и употреба. Ключовите им характеристики включват:

HP Photo Print Gadget позволява на потребителите да изберат снимка от папки, приложения, е-mail и уеб сайтове и да я пуснат в специалната икона на HP Photo Print Gadget на десктопа („drag and drop"). Софтуерът интелигентно редактира и изрязва изображенията, така че те да отговарят на размера на фото хартията. Така редактирането и разпечатването се превръща в много по-бърза и приятна дейност.
HP Smart Web Printing помага на потребителите да пестят мастило и хартия, като избират текстове и снимки от различни уеб страници и ги комбинират в една отпечатана страница. Така всеки потребител разпечатва само информацията, която иска.
• Голяма част от новите HP Photosmart имат вградена възможност за безжична свързаност, която осигурява удобен печат за всички в семейството с достъп от всяко място в дома. Свързването към безжична мрежа става само с едно докосване и прави включването на принтера по-лесно от всякога. (1) Принтерите с тази опция са HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.
• Собствениците на Apple iPhoneTM и iPod touchTM могат да се насладят на безжичния печат на снимки, използвайки приложението HP iPrint Photo, което е първото по рода си безплатно приложение, достъпно от Apple App Store. (2)


Цени и наличност (3)


Препоръчителните крайно-клиентски цени в лева с ДДС и наличност на продуктите в България са следните:
• HP Photosmart C4680 - 169 лв., наличен от октомври 2009
• HP Photosmart - 209 лв., наличен от октомври 2009
• HP Photosmart with Wireless - 269 лв., наличен от октомври 2009
• HP Photosmart Plus - 309 лв., наличен от октомври 2009
• HP Photosmart Premium - 389 лв., наличен от октомври 2009

1 Изисква WPS рутер с интегриран push-бутон. Безжичната връзка зависи от физическите препятствия и разстоянието от източника

2 Безплатно сваляне от Apple's App Store, повече информация: www.hp.com/go/iPrintphoto

3 Препоръчителни цени на дребно. Реалните цени могат да варират

 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени