И Меган и Хари излизат по майчинство - в САЩ и бащата може да го ползва

Меган Маркъл и принц Хари излизат в отпуска след раждането на второто им детенце Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор.

Това съобщи Омид Скоби, който е близък до херцога и херцогинята на Съсекс и е съавтор на книгата “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”.

Той разкри още, че засега Меган и Хари не смятат да разпространят снимка на новородената си дъщеричка. Скоби допълни, че двойката би се радвала, ако всеки който има желание да изпрати подаръци на Лилибет, предпочете да дари средства на някоя от организациите, които работят в подкрепа на правата на жените и момичетата.

View post on Instagram
 

Меган и Хари нарушиха за втори път кралската традиция раждането на нов наследник на престола да бъде оповестено веднага. Светът разбра за появата на бял свят на Лили два дни по-късно, а през 2019-а година двойката дори отказа да потвърди слуховете, които се появиха в медиите за раждането на Арчи. Той се роди в ексклузивната London Portland Hospital, а кралското семейство не го е виждало от ноември 2019-а година, когато Меган и Хари напуснаха Великобритания.

Болницата, в която Маркъл избра да роди второто си дете, има 133-годишна история и се намира в Калифорния. Santa Barbara Cottage Hospital е основана през 1888 от 50 жени и се гордее с историята си. На година там се раждат 2,400 бебета. Цената на естествено раждане възлиза на 10,000 паунда, а на такова с цезарово сечение - 20,000 паунда.

View post on Instagram
 


Поп звездата Кейти Пери роди дъщеричката си Дейзи в същата болница през август миналата година. Наскоро принц Хари разкри, че се е сприятелил със съпруга на Пери - филмовата звезда Орландо Блум.