Автор
Ева Григорова

Истинска героиня: Тя е на 29, има осем момчета, а сега очаква девето

Ялансиа и Майкъл Росарио от Далас имат огромно и щастливо семейство и са истинска сензация. Майката е само на 29 години, но вече очаква деветото си дете. Тя и съпругът ѝ Майкъл са горди родители само на момчета и въпреки че горещо се надяваха следващият им наследник да е момиче, скорошният ултразвук показа, че те отново ще имат момче.

View post on Instagram
 

От финансова гледна точка изхранването на такова голямо семейство не е лесна работа. Интересни са детайлите от ежедневието на семейството, които младата майка споделя. Оказва се тя харчи 400$ на седмица само за плодове и зеленчуци. Всяка сутрин пък вари минимум 12 яйца за закуска. Проблем за младата майка разбира се е и домакинската работа, но тя споделя, че с времето става все по-лесно и че по-големите ѝ синове вече ѝ помагат.

Въпреки всички трудности те са наистини много щастливи заедно.

„Обичам голямото си семейство. Не бих го заменила за нищо. Децата ми са страхотни“, споделя Ялансиа.

View post on Instagram
 

Майкъл е израстнал с четири сестри, а Ялансия е била най-голямото от седем деца. И за двамата било важно да имат голямо семейство. И както казва Майкъл, ако на дневен ред не стоеше финансовият въпрос и грижите за здравето на децата, то той щеше да има 20 наследници.

View post on Instagram