Истинска героиня: Тя е на 29, има осем момчета, а сега очаква девето

22 януари 2022 | 11:51
2010
5
Снимки: Инстаграм
5

Ялансиа и Майкъл Росарио от Далас имат огромно и щастливо семейство и са истинска сензация. Майката е само на 29 години, но вече очаква деветото си дете. Тя и съпругът ѝ Майкъл са горди родители само на момчета и въпреки че горещо се надяваха следващият им наследник да е момиче, скорошният ултразвук показа, че те отново ще имат момче.

От финансова гледна точка изхранването на такова голямо семейство не е лесна работа. Интересни са детайлите от ежедневието на семейството, които младата майка споделя. Оказва се тя харчи 400$ на седмица само за плодове и зеленчуци. Всяка сутрин пък вари минимум 12 яйца за закуска. Проблем за младата майка разбира се е и домакинската работа, но тя споделя, че с времето става все по-лесно и че по-големите ѝ синове вече ѝ помагат.

Въпреки всички трудности те са наистини много щастливи заедно.

„Обичам голямото си семейство. Не бих го заменила за нищо. Децата ми са страхотни“, споделя Ялансиа.

Майкъл е израстнал с четири сестри, а Ялансия е била най-голямото от седем деца. И за двамата било важно да имат голямо семейство. И както казва Майкъл, ако на дневен ред не стоеше финансовият въпрос и грижите за здравето на децата, то той щеше да има 20 наследници. 

Коментари

5 Коко
  27 януари 2022 | 14:30 отговор
 

Бива бива простотия но чак толкова и злоба, няма на къде повече. То и тука си имаме такива семейства но няма кой да отиде да ги преброи. При тях се ходи само преди избори. Както те казват, колкото повече толкова повече.

 
4
  27 януари 2022 | 09:15 отговор
 

Шом ги гледат и им плащат сметките, кво злобеете, долните уродливи маймуни?

 
3 Една майка
  25 януари 2022 | 11:27 отговор
 

И кое е героичното в случая? Тая освен да ражда, друго прави ли? Сигурно е започнала от 15 годишна?! Пълна простотия!!!!

 
2
  23 януари 2022 | 18:47 отговор
 

Не е героизъм, а простотия.

 
1
  22 януари 2022 | 13:13 отговор
 

И кое е героичното в цялата история? Светът вече се пренаселва, безотговорно е да се раждат толкова деца в уж развита държава.

 

Добави Коментар

Най-четени