Истинско копие на красивата си майка: Дъщеричката на Гери Малкоданска навърши годинка

08 януари 2023 | 10:47
8611
2
Instagram
2

Гери Малкоданска е едно от любимите лица на прогнозата на времето, а точно преди една година тя стана майка за втори път.

"1 година от моето пълно щастие! И преди Белла съм била щастлива, но сега пъзелът щракна. Честит рожден ден, любима моя. Обожавам те." - написа тя в Инстаграм.

Гери сподели и снимки на своята малка наследничка, от които се вижда, че момиченцето е пълно копие на красивата си майка.

Припомняме, че синоптичката и нейният любим Алекс Ковачев се радват на още едно детенце - синът им Лео е на 4 годинки.

Още по темата

Коментари

2 :o)
  11 януари 2023 | 12:51 отговор
 

гери млякоданска поредната пача, която с нищо не е специална освен с най-древния начин за пробиване в различни професии! кво ме интересуват снимките й, живота й и всичко останало? А за какво трябва и вас да ви интересуват, май си нямате свой?

 
1
  08 януари 2023 | 20:17 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар