Ивайла Бакалова блести в тесен бял панталон 40 дни след раждането

30 януари 2023 | 17:03
9048
3
Инстаграм
3

Ивайла Бакалова направи чуден празник и събра най-добрите си приятелки. Една от най-красивите българки покани звездни орисници на погачата на своята дъщеричка Вяра. 

Традицията повелява на 40-ия ден от раждането на детето да му бъде направена погача - за да му е сладък животът.

За празника Ивайла бе облякла уникален сет от бял, тесен панталон и бяла блузка с разрез отпред. И трябва да признаем, че изглежда повече от поразително. Явно бързо е възстановила формата си.

Сред орисниците на бебчето видяхме любимата ни актриса Марта Вачкова, супермоделът Роси Черногорова и бизнес дамата Ваня Червенкова, която наскоро покоряваше върховете в Чили.

А ние пожелаваме на принцеса Вяра да расте здрава, щастлива и много обичана!


Коментари

3 мив
  02 февруари 2023 | 12:02 отговор
 

дано не стане курва като майка си!

 
2
  30 януари 2023 | 19:55 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3300 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1
  30 януари 2023 | 18:34 отговор
 

Сигурно е осмото чудо на света?!

 

Добави Коментар

Най-четени