Автор
Woman.bg

Как бебето излекува психичните проблеми на Аманда Сейфрид

Аманда Сейфрид е от известните дами, които никога не са се притеснявали да говорят открито за личния си живот.

Това се доказва и от факта, че тя без свян разказва за психическите проблеми, с които се сблъсква. Тя страда от от обсесивно-компулсивно разстройство, получава и паник атаки.

В скорошно интервю красавицата сподели, че повече от десетилетие взима антидепресанти, за да овладява състоянието си.

"Аз съм на антидепресанта "Лексапро" от 13 години. Взимам възможно най-ниската доза и не виждам причина да спра. Независимо дали става въпрос за плацебо или не, важното е че работи и не желая да поемам излишни рискове", разкри Аманда.

Аманда признава още, че е минала през доста трудни периоди. Актрисата е била твърдо убедена, че има тумор в мозъка, но след консултация с лекар и ядрено-магнитен резонанс е разбрала, че няма тумор, а проблеми с психическото здраве.

Сейфрид допълва, че след като е родила, състоянието й се е подобрило.

"Преди дъщеря ми да се появи на бял свят, аз се подготвях. Посещавах терапевтични курсове, за да развия способността да се самонаблюдавам и да забележа, ако състоянието ми се влоши. Истината е, че след появата на бебето просто нямаш време да се фокусираш върху страховете си или да се обсебваш от нещо. Просто си прекалено зает и може би поради това обсесивно-компулсивното ми разстройство в момента е овладяно. Не съм го излекувала, но добре съм го потиснала", искрена е Аманда.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че миналата година Аманда се омъжи за половинката си - Томас Садоски. Двамата се запознаха на снимачната площадка на лентата "Последната дума". През 2016-а обявиха годежа си, а през 2017 г. се ожениха на тайна церемония.

Същия месец, в който се венчаха, звездите посрещнаха на бял свят и дъщеричката си.

View post on Instagram