Каним ви на Digital KidZ

08 октомври 2014 | 12:38
2315
1
1

Знаете ли, че според изследване на ЕС, в рамките на следващите 10 години, над 90% от професиите ще изискват ИТ умения? Знаете ли, че децата започват да използват Интернет на 7-годишна възраст, а в периода 9-16 години, прекарват средно 88 минути онлайн на ден. Знаете ли, че децата днес са неформални лидери на мнение и контролират част от бизнес процесите, години преди да започнат сами да печелят приходите си?

Как “дигиталните деца” повлияват бизнеса, как това рефлектира върху образованието и защо родители и деца не успяват да говорят на един език са само част от темите, които ще бъдат обсъждани по време на Digital KidZ - първата конференция в България, посветена на децата и технологиите.

Digital KidZ ще се състои на 01 ноември 2014г в хотел “Земята и хората”. Събитието предлага конференция и зона за забавления за децата на посетителите, където те могат да преживеят дигиталните технологии по един нов, нестандартен и изключително забавен начин, строейки своя първи робот или изследвайки света на физиката, докато изграждат пиано от банани.

Децата (до 15г) са поканени да присъстват БЕЗПЛАТНО.Конференцията има две паралелни лекционни  направления – за родители и учители - как да общуваме с децата си и да извлечем полза от използването на дигитални технологии и за бизнеса - как новите неформални лидери на мнение променят бранд комуникациите и как това повлиява бизнес планирането и маркетинга.

 
Сред лекторите на събитието са:

Жюстин Томс - майка на три деца, предприемач, експерт по дигитален маркетинг, преподавател и основател на ABC Design,

Светлозар Петров – управител на JobTiger,

Светлин Наков, съосновател на Софтуерен университет,

Георги Апостолов, член на УС на Асоциация “Родители” – главен партньор на Центъра за безопасен интернет,

доц. Д-р Галина Момчева – ръководител катедра “Технологии” към ВСУ “Черноризец Храбър”.

Потвърдили своето участие са още Димитър Караманчев и Силвия Йорданова, които които ще споделят своите познания по сугестопедия за родители, Емилия Крайнова, основател на Communication Academy, както и Гергана Павлова и Пламен Петров – ментори към Junior Achievement и основатели на първата българска програма за коучинг. 

Билетите за Digital KidZ в продажба. Цената за стандартна регистрация е 58лв и включва достъп до всички лекции и уъркшопи, кафе пауза, зона за забавления за децата.

Можете да закупите билети от сайта на събитието - http://digitalkidz.newtrend.events

Digital KidZ се организира с подкрепата на SuperHosting.bg, Ubisoft и pCloud. Организатор NEWTREND: MEDIA | MARKETING | EVENTS.

Ако все още се колебаете и не сте направили своята регистрация, прочетете интервюто за Digital KidZ, децата и технологиите и вижте какво можете да очаквате от инициативата

Коментари

1 Faizan
  21 юли 2015 | 08:41 отговор
 

I really appaecirte free, succinct, reliable data like this.

 

Добави Коментар