Супермоделът Каролина Куркова неочаквано призна, че е ще става майка за трети път. Тя го направи по нестандартен начин, като качи своя гола снимка в Instagram.

36-годишната Куркова разкри още, че третата й бременност е била изненадваща за нея и съпруга й Арчи Друри.

Супермоделът сподели още, че да бъде бременна за трети път и то в подобно "уязвимо" време, е различно преживяване за нея. "Вярвам, че нещата се случват, когато е писано, и това е част от магия, над която не винаги имаме контрол. В такива случаи трябва да се отдадем на чувството, да бъдем търпеливи, да се развиваме, да израстваме", споделя Куркова, която има две момчета - Тобин Джак (11) и Ноа Лий (5).

View post on Instagram
 

Супермоделът споделя също, че за разлика от предишните си две бременности като по-млада, сега се чувства много по-уверена.

"Третата ми бременност ми предостави възможността най-после да се почувствам свободна в тялото си, и ми показа на какво е способно и какво може да понесе. Случващото се с тялото през бременността е прекрасно, женствено, чувствено", пише супермоделът. "Когато съм бременна и раждам, се чувствам истинска жена, Жена-чудо. Чувствам се благословена, че забременях за трети и вероятно за последен път", допълва Куркова.

View post on Instagram
 

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.