Едва ли има почитател на британското кралско семейство, който да не е забелязал, че приказната Кейт Мидълтън обожава децата. Тя е от жените, които приемат майчинството като мисия, а на 38 г. вече има 3 наследника. Показа изключителна смелост, като и трите пъти роди естествено и само часове след всяко едно от ражданията беше готова да позира пред десетки фотографи на излизане от болницата и то в перфектен вид. И макар от последното раждане на Кейт да са изминали само две години, в медиите вече усилено се носи новината, че е бременна с четвърта рожба.



В момента тя, Уилям и трите им деца се намират в просторната къща Анмър Хол, където са изолирани заради кризата от Ковид-19. Според експерти, които следят отблизо кралското семейство, обаче херцогинята не просто е под карантина, а е в очакване на поредното си дете. Дори по-любопитните фенове отбелязват колко по-влюбени и щастливи изглеждат принц Уилям и съпругата му в последно време, а на последната си публична Кейт носеше рокля, която много напомняше на един от тоалетите, които Даяна обличаше по време на двете си бременности. Още тогава в много медии се появи въпросът дали Мидълтън е искала да подскаже, че отново е в онези 9 месеца, или просто е направила реверанс към покойната си свекърва.



Преди време Уилям отрече той и любимата му да планират още деца, но кой знае – може би карантината ги е накарала да преосмислят този въпрос. Херцозите споделят, че се наслаждават на времето, което прекарват в изолация и с удоволствие помагат на Шарлот и Джордж с домашното обучение.

Говори се, че покрай трудните времена, Уилям е стоплил отношенията и с брат си, който в момента е от другата страна на Океана. Хари бил изключително привързан към племенниците си и сега те му липсват. Може би това е и една от причините с Уилям да подобрят братската си връзка.

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: