Кейт Хъдсън и половинката ѝ Дани Фуджикава се сдобиха с момиченце, което ще носи името Рони Роуз. Радостната вест актрисата обяви лично на профила си в Инстаграм. Бебето се е появило на бял свят на 2 октомври.

Кейт Хъдсън и Дани Фуджикава

Това е третото дете на звездата. Тя вече има двама синове – 14-годишния Райдър, който е от брака ѝ с музиканта Крис Робинсън, и 7-годишния Бингам, който е от връзката ѝ с вокала на британската група Muse – Мат Белами.

39-годишната Хъдсън – рожба на любовта между холивудската икона Голди Хоун и Бил Хъдсън, сподели и причината за избора на името Рони. С него тя и щастливият татко искат да отдадат почит към покойния баща на Дани – Рон Фуджикава, който бил „много специален човек и много им липсвал“.

Кейт Хъдсън и майка ѝ - неподражаемата Голди Хоун

„Всичко е наред. Всички сме много щастливи. Семейството ни Ви благодари за любовта и благопожеланията“, обърна се още майката към последователите си.

За 32-годишния китарист Фуджикава това е първо дете.

Кейт Хъдсън обяви за първи път, че чака дете през април. Оттогава звездата отразяваше в социалните мрежи и всеки етап от третата си бременност.

View post on Instagram
 

Четете още: Кейт Хъдсън показа бременно коремче в Гърция