Кейт Мидълтън надигна завесата на личния си живот и сподели подробности около грижите за трите си деца.

Вчера след края на официално събитие херцогинята на Кеймбридж говори с присъстващи открито за моментите, свързани с наследниците ѝ, когато просто ѝ се изправя косата от страх. Тя дори влезе в детайли и разкри случка с Луи от предния ден.

"Той е хипер активен", сподели Мидълтън. Съпругата на принц Хари не конкретизира дали най-малкото от трите ѝ деца вече ходи, но по следващото ѝ откровение можем да заключим, че малкият вече е проходил.

"Той ни държи постоянно нащрек. Вчера, докато се обърна, той се бе качил на върха на пързалка. Нямам представа как се случи това", честна е Кейт. А ние искрено си признаваме, че ни е трудно да си представим реакцията ѝ в подобен момент, тъй като тя винаги е така сдържана и деликатна и ни е трудно да си я визуализираме викаща с пълно гърло: "Слизай оттам! Веднага!".

Припомняме ви, че любовната история на Кейт и Уилям започва през през далечната 2002 година. Цели 2 години двамата успяват да прикрият връзката си, но през 2004 година папараците успяват да ги изловят заедно на ски почивка. След няколко раздели и събирания двамата обявяват годежа си на 16-и ноември 2010 година и на ръката на Кейт заблестява годежният пръстен на Даяна.

На 29-и април 2011 Уилям и Кейт си казват заветното "да" и до днес двамата са все така влюбени и вече горди родители на три дечица - принц Джордж, роден 2012-а, принцеса Шарлот, родена 2015-а и принц Луи, роден 2018-а година.