Кейти Пери дни след раждането: умора, сутиен на дупки и огромни бикини (снимки)

Кейти Пери стана майка преди броени дни и вече разбира що е то майчинска умора. Певицата сподели в Инстаграм какви ги върши след появата на дъщеря ѝ Дейзи на бял свят. На една от историите ѝ виждаме, че тя напълно е зачеркнала звездния външен вид и без притеснение показа как изглежда по бельо в момента.

На снимката Кейти е със специален сутиен за кърмене и големи бикини, които да придържат корема ѝ, който все още не се е свил след раждането. Певицата се пошегува, че за прическата и „грима“ ѝ се е погрижила умората.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че само ден, след като стана майка за първи път, Кейти пусна петия си студиен албум, а в момента най-новата ѝ песен Smile се очаква да се превърне в голям хит. Очевидно видеото е заснето, когато тя е била в ранната си бременност, а визията ѝ е съвсем различна – с оранжева коса на къдрици и елегантна, бляскава, сребърна рокля.

View post on Instagram
 


Пери пропусна да присъства на видеонаградите на MTV, тъй като предпочете да остане у дома с новородената Дейзи. В момента звездната красавица наистина изглежда изтощена, но вярваме, че съвсем скоро тя ще сподели някой щастлив кадър с дъщеричката си, която очакваше с огромен трепет.

Четете още: Как лейди Ди се е борила със следродилната депресия