Кейти Пери: Знам, че раждането ще е най-голямата болка, но не ме е страх

Кейти Пери предстои да стане майка за първи път буквално до дни. Певицата не крие, че е крайно развълнувана заради все по-наближаващото раждане.

Вече знаем, че тя и Орландо Блум очакват момиченце, а Кейти се осмели да говори и за емоциите си около голямото събитие. Тя сподели, че не се страхува от болките, които са неминуеми. Очевидно е решила да даде живот на първородното си дете по естествен път.

„Болката е нещо временно. Ще мине“, казва певицата и е категорична, че няма да допусне да има лоша енергия около нея или притеснение по време на раждането.



Тя е готова да посрещне най-голямата физическа болка в живота си, но дори и тази мисъл не може да помрачи радостта от факта, че ще стане майка. Кейти признава още, че преди 5 години, когато се е наложило да помага на сестра си, която е избрала домашно водно раждане, тя е била настроена по съвсем различен начин към майчинството. Тогава тази тема е била твърде далечна за нея, защото е била фокусирана изцяло върху кариерата си. Сега Кейти е безкрайно щастлива, макар и последните дни от бременността да са тежки за нея. Тя споделя, че в момента и е трудно да се движи и единственото приятно за нея занимание е да си почива на плажа, но там винаги я очакват папараците.

Междувременно Орландо Блум също не може да скрие вълнението си и съвсем наскоро сподели в телевизионно интервю, че няма търпение да види дъщеря си. Той силно се надява, че тя ще бъде „момиченцето на татко“.



Четете още: Дъщерята на Арнолд Шварценегер показа бебето за първи път