Кийра Найтли потвърди слуховете, че е бременна с второ дете, като се появи с позакръглена форма на коктейла на "Шанел" в Париж в четвъртък. 34-годишната звезда от "Игра на кодове" бе облечена в красива ефирна рокля от шифон в кремав цвят, която елегантно подчертаваше порасналото ѝ коремче.

Актрисата бе в компанията на съпруга си – бившия музикант на „Клаксън“ Джеймс Райтън (35 г.). Двамата сключиха брак през 2013 г., а през 2015 г. посрещнаха на бял свят първата си рожба – дъщеря им Еди.

През февруари британската актриса обяви, че повече няма да се снима в голи сцени, тъй като вече е улегнала майка. "Чувствам се комфортно в своето тяло", довери Найтли - "Но сега, когато имам дъщеря, няма нужда да го показвам толкова, колкото преди", заяви тогава тя.

Припомняме още, че към края на миналата година Найтли остро разкритикува Кейт Мидълтън за перфектната ѝ външност непосредствено след раждането на третия ѝ син – принц Луи.

Кийра е посланик на „Шанел“ от 2008 г. насам. Затова не е случаен и фактът, че на лявата си китка тя бе сложила новия бял часовник на емблематичната модна къща - J12.

Четете още: Звездите също плачат: Кийра Найтли за тежката корона на славата и майчинството