Автор
Woman.bg

Кийра Найтли роди, но пази новината в тайна!

Актрисата Кийра Найтли е станала майка за втори път. Тя е дарила с рожба съпруга си Джеймс Райтън, разкрива в. "Дейли мейл".

Двойката не е обявила официално раждането на бебето, но папараци заснеха щастливите родители на разходка с бебе номер 2 в Лондон.

"Кийра Найтли изглежда в добра форма, макар и бледа, и във видимо настроение", отбелязва изданието.

А защо актрисата така и не разкри, че е станала майка за втори път, е въпрос, който медиите не пропуснаха да зададат.

Припомняме ви, че Кийра Найтли разкри, че е бременна този май, след като се появи на светско събитие с видимо наедряло коремче.

В началото на годината актрисата проговори за трудностите и отговорностите, свързани с отглеждането на дете, както и за физическите и психически изпитания, които то носи.

"Не мисля, че открито говорим за това през какъв физически и емоционален маратон преминават жените, станат ли майки. Трябва да се споделят подобни моменти и говоренето за тях не означава, че не обичам детето си. Само признавам, че липсата на сън, хормоналните промени, промяната в отношенията със съпруга ми са неща, които ме карат да се чувствам, сякаш се провалям ежедневно. Трябва да си напомням, че не съм се провалила, че правя всичко по силите си, но не е лесно“, откровена е актрисата.