Автор
Woman.bg

Ким Кардашиян: Бременността не е никак лесна

Ким Кардашиян най-после развърза езика за бременността си, като разкри, че не е никак лесно да очакваш първата глътка въздух на първото си дете. Въпреки това изрази задоволство, че не изпитва сутрешно гадене.

Телевизионната звезда носи първото си дете от рапъра Кание Уест. Новината бе съобщена от щастливия бъдещ татко пред стотици негови почитатели в Атлантик сити, Ню Джърси.

Кардашиян по-късно потвърди в официалния си блог. Това се случи, след като коментира как посрещнала новата година в компанията на певеца в Лас Вегас.

"Не бих казала, че е лесно... но пък нямам сутрешно гадене... Хората казват, че бременността е забавна и им харесва, но аз не съм съгласна. Мисля, че едва от този етап става по-лесна и забавна. Но е въпрос на приспособяване", сподели Ким в интервю.

"Дори при сестра ми (Кортни) изглеждаше лесно. Но не е чак толкова, колкото хората мислят. Малко болезнено е. Има болка от растежа. Но съм чувала, че всичко това си струва и нямам търпение да го разбера", допълва риалити звездата, цитирана от БГНЕС.