Автор
Woman.bg

Ким Кардашян ще наеме цял етаж за раждането

Риалити звездата Ким Кардашян ще наеме цял етаж от избраната от нея болница за раждането си през юли.

32-годишната бъдеща майка очаква бебе от рапъра Кание Уест. Тя иска първите моменти на детето и семейството да бъдат запазени в тайна само за най-близките, за това тя ще резервира цял етаж, където да се усамотят.



Новината беше съобщена от вътрешен източник пред "Дейли Стар", но той отказа да каже коя болница е избрала Ким за раждането на детето си.

"Тя иска всичко да е перфектно. Парите не са проблем, а подготовката до последния детайл е много важна за нея", заяви източникът.



Освен това етажът от болничното заведение ще бъде напълно шумоизолиран. Брюнетката също така иска атмосферата да бъде в синьо-зелена гама с меко осветление и успокояваща музика. Ким иска всички външни дразнители, шум и преминаване на хора да бъдат заглушени. Всичко трябва да е в хармония с природата, за това е избрала звуци на стичаща се вода, успокояващ вятър и пеене на птици, които ще звучат по време на раждането.



Това не е първата звезда, която ще роди в напълно изолирана среда. Бионсе и Джей Зи също "резервираха" етаж от нюйоркска болница за датата на термина, за да запазят първото си дете от любопитни очи, припомня БГНЕС.