Кирстен Дънст е бременна с второ дете! Снощи актрисата изненада феновете си, като заблестя на корица на списание с наедряло коремче. Дънст позира за фотосесията заедно с Ел Фанинг и Рашида Джоунс.

Звездната дама разкри, че снимките са били изтощителен процес за нея, тъй като е трябвало да бъде в легнала позиция, а ставането е било затруднително заради растящото бебче в корема ѝ. Тя сподели част от красивите кадри в Инстаграм, но без конкретно послание към последователите си.

View post on Instagram
 

От снимките се вижда, че Кирстен е в напреднала бременност, но не е известно в кой триместър е в момента. Факт е обаче, че изглежда ослепително - в невероятна бяла, дантелена рокля на фона на изискано обзаведена спалня. По всичко личи, че актрисата е запазила форма и единственият признак, който издава, че скоро ще става майка, е наедрялото ѝ коремче.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Кирстен обяви първата си бременност през 2018 г., след като през лятото на 2017 г. сподели в интервю, че вече мечтае да има дете и да води по-спокоен начин на живот. Сега обаче новината за втората ѝ бременност идва изненадващо, но може би рязката промяна в графика ѝ покрай пандемията от коронавирус, ѝ е дала възможността да се замисли за второ дете. Все още очакваме да научим кога се очертава Дънст да роди и какъв е полът на бебето.

Четете още: Амин! Джулиана Гани води сина си в манастир всяка седмица