Коледен подарък: Близнаци се родиха за втори път в семейство от София

Семейство от София се сдоби с невероятен подарък за Коледа. Най-светлите празници тази години то ще посрещне с още една двойка близнаци. Бебетата - момче и момиче, се появиха на бял свят в болница "Света София", предаде тази сутрин Нова телевизия.

Мъничетата носят красивите български имена Калоян и Калина и са пето и съответно шесто дете в семейството, в което вече има една двойка близнаци и още две деца.


„Забременях съвсем спонтанно и неочаквано по време на първия локдаун. Бебетата се появиха по време на втория локдаун преди Коледа, като истински подаръчета за празника”, сподели щастливата майка Ралица Авджиева. През всичките си предишни бременности тя е била под грижите на акушер-гинеколога д-р Томи Попмарков, който и този път е изродил рожбите на Рали.

„Всичко мина добре и нямаше проблеми, както и при предишните бременности на Ралица”, сподели той.

Скрийншот

На въпрос от водещата на "Здравей, България" дали има риск от заразяване на бебето преди раждането му в случай че неговата майка е позитивна с Ковид-19, той се позова на проучванията до момента, според които вирусът не се предава, или ако това се случи, процентът е много нисък.

Четете още: Майка роди детето на дъщеря си - сега бебето има и сестричка - как се случи това?

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участваш, виж тук...