Автор
Woman.bg

Колко килца натрупа Ашли Греъм по време на бременността

Най-известният plus size модел в света, Ашли Греъм, е в последните седмици от бременността си, а вълненията около раждането нарастват с всеки изминал ден. Пищната красавица използва социалните мрежи, за да сподели този факт, а тази седмица дори призна точно колко килограма е качила до момента.

Ашли е откровена, че въпреки натрупаните над 20кг отгоре, тя е изключително подвижна и не спира да тренира.

View post on Instagram
 


„Най-хубавата част от всичко е, че изобщо не ми пука. Никога не съм се чувствала по-добре и съм толкова благодарна на тялото ми и на сина ми, че продължавам да съм подвижна и гъвкава, каквато бях и преди. Между тренировките, йогата, акупунктурата и лимфатичните масажи най-накрая открих как да се чувствам най-добре по време на бременността“, споделя бъдещата майка.

След като в разгара на лятото Ашли обяви, че чака първата си рожба, тя редовно споделя как минава времето ѝ през тези вълнуващи месеци. Също така не пропуска да отбележи как се променя тялото ѝ, което не я кара да се чувства притеснена. Напротив – тя се гордее с бременното си коремче, дори и със стриите. На това му се казва да блестиш от щастие!

View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.