Луиза Григорова и кумата ѝ се снимаха брeменни в 9-ия

26 септември 2020 | 07:37
49031
1
Инстаграм
1

Луиза Григорова-Макариев, която очаква първото си дете, сподели сладка снимка в Инстаграм, на която позира в компанията на своята кума и много добра приятелка - Весела Бабинова.

"Наи-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н.", написа Луиза под снимката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наи-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н. Е...ние с @vsevesela не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам - във всичко! Както се вижда на снимката - и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички! Вие имате ли съдбовни знаци с приятелките си? Тагнете наи-добрата си приятелка и си пожелаите нещо заедно И от името на двете ни - БЛАГОДАРИМ ТИ, @simonahalacheva , че запечата този паметен момент от животите ни! И то така - с усещане за жени!

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

И допълва: "Е...ние с @vsevesela не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме (11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам - във всичко! Както се вижда на снимката - и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца. Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички!".

Звездата помоли своите последователки да отбележат под снимката своите най-добри приятелки и да си пожелаят нещо. 

Със съпруга си – режисьорът Мартин Макариев, обявиха, че очакват първия си наследник в края на април. 

Макариев има 10-годишен син от друга връзка.Още по темата

Коментари

1 Бай Васо Сърбеца
  27 септември 2020 | 22:51 отговор
 

боклуци

 

Добави Коментар

Най-четени