Луиза Григорова и най-добрата ѝ приятелка са родили в един и същи ден

01 октомври 2020 | 10:14
8692
1
снимки: Instagram
1

Внимавайте какво си пожелавате, защото може да се сбъдне! И доказателство за това е едно щастливо събитие от живота на актрисата Луиза Григорова. Съвсем, съвсем скоро тя даде живот на първородния си син Бран и се оказа, че буквално в същия ден най-добрата ѝ приятелка, Весела Бабинова, също е родила. 

Самата Луиза сподели в профила си в Инстаграм още преди седмица, че двете винаги са си представяли как ще се омъжат заедно и ще родят заедно. И точно така се случи! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наи-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н. Е...ние с @vsevesela не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам - във всичко! Както се вижда на снимката - и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички! Вие имате ли съдбовни знаци с приятелките си? Тагнете наи-добрата си приятелка и си пожелаите нещо заедно И от името на двете ни - БЛАГОДАРИМ ТИ, @simonahalacheva , че запечата този паметен момент от животите ни! И то така - с усещане за жени!

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

Новината, че Весела е родила в същия ден, в който и Григорова, бе съобщена от Рая Пеева в предаването "Преди обед". Двете актриси са приятелки от цели 11 години, а Луиза споделя, че винаги са били заедно във всичко. Весела е родила момиченце, което е кръстила Йоана Зомбори.

Към момента Григорова е споделила снимка единствено на ръчичката на сина си Бран, а Весела все още не е публикувала кадър със своето дете. По време на предаването обаче, след като Рая Пеева съощби новината, Сашо Кадиев се похвали, че вече е виждал снимки и на двете бебета, тъй като актрисите са ги споделили с колегите си от Малък градски театър  "Зад канала".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бран Макариев

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

Четете още: Аманда Сейфрид родила, без никой да разбере, че е бременна

Още по темата

Коментари

1
  01 октомври 2020 | 11:25 отговор
 

КАКВО ТОЧНО Е БРАЛ МАЛКИЯ БРАН :))) МОЖЕ БИ МАРИХУАНА СЪДЕЙКИ ПО РОДИТЕЛИТЕ!

 

Добави Коментар

Най-четени