Автор
Веселина Петрова

Майка педант: Меган прави сама торта без захар за първия рожден ден на Арчи

Синът на Меган Маркъл и Хари – Арчи, днес навършва 1 годинка. За съжаление пандемията от коронавирус промени плановете на семейството за голямо парти. Но купон все пак ще има.

View post on Instagram
 

Кралският експерт - Кейти Никол, сподели, че Арчи ще бъде поздравен не само от мама и тате, но и от своите роднини в кралския дворец.

Кралицата и децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън ще кажат „Честит рожден ден” на малчугана онлайн – по приложението Zoom. Според Никол те не са виждали Арчи от няколко месеца и нямат търпение да го зърнат, макар и само на екрана.

Според Кейти Меган обича да готви и най-вероятно ще приготви специална торта от органични продукти и без захар. Както всички знаем, Маркъл е почитател на здравословния начин на живот и държи семейството ѝ също да го спазва.

Що се отнася до подаръците, Арчи едва ли ще получи много, защото си има всичко. Най-вероятно част от подаръците ще бъдат пренасочени към детски благотворителни организации.

И сега нещо интересно – експертът споделя, че Меган и Хари вече мислят за второ дете, въпреки че в момента са заети с покупката на свой дом в Лос Анджелис.

View post on Instagram
 

Много е вероятно скоро да чуем, че Меган е бременна, казва Никол.

Арчи е обграден с много любов и се радва на близостта на два домашни любимеца – бигъла Гай и лабрадора Оз.

*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук:

[ИГРА] Играй и спечели с Kikkomania! Спечели една от 10 -те торбички с изненади на Kikkoman или 1 уред за бавно готвене CrockPot!
1.Сподели в коментар под поста твоите 3 причини защо предпочиташ да готвиш вкъщи
2.Ако имаш желание, харесай и сподели поста с твоите приятели
Печелившите ще изтеглим на 08.05.2020г.
Успех!
*Виж пълните условия на играта тук: https://bit.ly/3d7c8tb