Автор
Woman.bg

Майка поискала Преслава да плюе в устата на детето ѝ

Преслава бе гост в юбилейното стотно предаване на Шоуто на Николаос Цитиридис, където сподели любопитни подробности около себе си.

На 24 юни певицата отпразнува 36-ия си рожден ден и разкри, че дори тогава не е вдигнала наздравица за празника си, тъй като не обича алкохол. “Ами то си ми идва отвътре, не ми е нужно да се стимулирам по някакъв начин” - разкри Преслава.



Певицата сподели, че е прекарала периода на карантина на село, където всички я познавали и не се изненадали от присъствието ѝ. Изпълнителката разкри, че половинката ѝ Павел се занимава със земеделие и отглежда череши, а двамата винаги са заедно - той е с нея, когато тя е на работа и обратното. “С него сме сродни души, навсякъде сме заедно, още от първия ден", каза тя.

View post on Instagram
 


Изпълнителката сподели и една от най-шокиращите случки с фенка, която е имала в кариерата си: “Ще ти споделя една история, която не е много за разказване. По време на едно от първите ми участия в Белгия. Малко ме е срам да го разкажа, но … след първата част съм седнала и идват хора за снимки и автографи. Дискотеката продължава и е шумно, аз не чувам добре. Идва една жена и ми казва: “Много съжалявам, че детето ми не е тук, за да му плюете в устата”. В този момент си казах: “Божее, аз съвсем изтрещях, трябва да започна да се наспивам добре. Какви работи ми се причуват”.

Преслава решила, че не е чула добре, но жената повторно извикала същото изречение. Певицата я попитала каква всъщност е целта на нейното желание и тя отговорила: “Ами може да пропее.”

"Викам “Божее, кой знае кой и на мен ми е плюл в устата. Най-вероятно майка ми, защото аз наследявам нейния талант, но ако ставаше така” - разсъждава Преслава.

View post on Instagram