Автор
Woman.bg

Марина Войкова показа лицето на бебето си за първи път

Носителката на титлата Мис България 2015 – Марина Войкова, по съпруг Бонева, най-сетне благоволи да покаже лицето на първородната си рожба.

Синеоката красавица за първи път споделя кадър в социалната мрежа с лика на малката ѝ дъщеричка, носеща нежното и жизнерадостно име Алегра. Повод щастливата майка да прояви тази щедрост към феновете си е третият месец на момиченцето ѝ.

Интересното е, че снимката на бебето е правена на 9-ия ден след раждането му, но това не пречи на щастливата майка да я сподели чак сега.

Припомняме, че хубавата Марина премина в отбора на майките в началото на декември миналата година. За радостното събитие съобщи самата тя чрез пост отново в Инстаграм.

Това е първо дете за нея и съпруга ѝ Давид Бонев, които официално са семейство от 2019-а. Двойката си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

Припомняме, че Войкова пазеше ревностно личицето на наследничката си далеч от външни погледи. Въпреки че от фотоса, който тя най-после сподели с нас, до този момент да са минали цели три месеца, всички от екипа на Woman.bg сме единодушни, че това е една от най-разтапящите и умилителни снимки на новородени, които сме виждали досега.

View post on Instagram
 

Четете още: "Мис България" Марина Войкова се омъжи (Снимки)