Мария Илиева изкарала кошмарна бременност

12 юли 2021 | 14:49
2111
0
Инстаграм
0

Мария Илиева е изкарала изключително тежка бременност. Певицата е минала през 9-те кръга на ада, за да дари с живот своята дъщеричка София, писа "Уикенд".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Момиченцето дойде на бял свят в края на юни, а през 9-те месеца, докато го е носела, майката е наблюдавана лично от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ болници в София, за да не го изгуби.

Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария Илиева е трябвало да лежи за задържане на плода, твърдят запознати. Това се налагало, тъй като имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе. Именно затова звездата изчезна от общественото пространство още през октомври – в момента, в който е станало ясно, че очаква дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Пандемията допълнително усложнила положението. Звездата треперела от притеснение, че може да се зарази и това да се отрази на детето. Затова с месеци избягвала срещите с външни за семейството ѝ хора.

А дали звездата наистина е била в САЩ? По-вероятно е да е казала това само за да отклони вниманието на клюкарите от себе си. Според слуховете, певицата въобще не е пътувала. Позволила си е да напуска дома си само за да ходи на медицински прегледи, а през втория месец на бременността е отделила няколко дни и за да участва в снимките на сериала на БНТ „Порталът”, където изпълнява ролята на Йорданка Христова, пише още "Уикенд".

Това доброволно отшелничество приключило чак към 9-тия месец на бременността, когато детето вече е било извън опасност. Именно тогава Мария Илиева започна отново да се появява в медиите, разказвайки колко прекрасен е таткото на бебето и колко щастлива се чувства тя до него. За края на бременността звездата остави и записа на своя нов клип – кавър на песента на Лили Иванова „Остани тази нощ”, която беше включена в „Порталът”. 

За щастие, проблемите през бременността вече са минало, а Мария и мъжът й Александър вече се радват на хубаво здраво детенце. Звездата има и по-голямо дете. Това е 3-годишният й син, който носи същото име като актуалния мъж до нея – Александър. Бащата на детето – Георги, е много по-млад от звездата и се раздели с нея много скоро след раждането.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени