Мария Илиева показа бебето (снимка)

02 август 2021 | 13:47
19384
2
снимки: Instagram
2

Изминаха точно 40 дни, откакто Мария Илиева стана майка за втори път.

 

Новороденото бебе е момиченце и носи красивото име София. Вече знаем и че щастливият татко е Александър Междуречки. По всичко личи, че певицата не отдава толкова голямо значение на трудните първи дни след раждането и недоспиването, а се радва максимално на моментите с дъщеря си. Пръв помощник в грижите за София е по-големият ѝ брат Александър, който дори участва в приготвянето на храната ѝ.  Мария Илиева сподели в интервю, че среща голяма подкрепа в лицето на по-големия си син, който е безкрайно щастлив, че вече си има сестричка. 

Мария Илиева, София

Вчера попдивата сподели снимка на София, като този път не е скрила лицето ѝ. Вероятно защото момиченцето точно е навършило 40 дни, както отбелязва звездната ѝ майка в публикацията. Предполагаме, че Мария Илиева е била крайно развълнувана от този факт, тъй като нетърпеливо е публикувала сторито си още в първите минути след полунощ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Четете още: Борис Джонсън и съпругата му Кари очакват второ дете

Още по темата

Коментари

2 Тони
  17 август 2021 | 20:33 отговор
 

На живо е една ниска и зъбата циганка.Добре,че е грима и фотошопа!

 
1 Иван
  03 август 2021 | 09:14 отговор
 

Като държи телефона за селфи и бебето, едното май ще падне на замята. Дано не е телефона, че може да е Айфон последен модел... А, забравих, като е показала бебето, да вземе да покаже и откъде е излязло, пак селфи и т.н., обичайните неща.

 

Добави Коментар

Най-четени